Reiki behandeling (60 min)

Een reiki behandeling werkt met energie d.m.v. handopleggingen op en boven het lichaam. Bij deze behandeling blijft de kleding aan.

 

Eerst ga je op jouw rug liggen waarbij er van boven naar beneden gewerkt wordt: van hoofd naar voeten. Hoofd, gezicht, keel, schouders, borst, buik, benen, knieën, onderbenen en voeten komen allemaal aan bod.

 

Vervolgens ga je op je buik liggen waarbij hoofd, nek, schouders, armen, handen, stuitje, benen, knieholtes en voeten worden behandeld.

 

Deze behandeling is ook mogelijk in combinatie met ontspanningsmassage

 

Er volgt daarna nog een nabehandeling onder genot van een lekker kopje koffie/thee.

€ 62,50

Reiki behandeling voor kinderen

Reiki voor en met kinderen
Reiki voor en met kinderen

Met mijn opleiding en ontwikkeling heb ik in 10 jaar heel wat ervaring opgedaan met kinderen.

Ook met kinderen die een lichamelijke en/of geestelijke beperking hebben en/of kinderen die geen normale thuissituatie kennen.

De kennis van psychologie, psychic mediumschap en reiki gecombineerd met mijn (levens) ervaring die ik heb opgedaan pas ik toe in mijn praktijk.

  

Kinderen ervaren een reiki behandeling als bijzonder prettig en ontspannend. Het is daarom zeer goed voor uw kind om hun reiki te laten ervaren. 

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Prijs: € 49,50 (kinderen t/m 12 jaar)

Kinderen hebben de mogelijkheid om bij mij de reiki 1e graad cursus te volgen. Wil je meer informatie neem dan contact op.

Zeer exclusieve combinatie behandeling  (120 min)

Als eerste ga je op de tafel op je buik liggen en wordt je gemasseerd met warme massageolie: jouw nek, schouders, rug, armen, handen, benen en voeten worden met de overheerlijke warme olie gemasseerd.

 

Dan wordt jouw achterhoofd gemasseerd en tegelijkertijd geef ik reiki: met mijn handen ga ik dan gelijkmatig vanuit jouw nek, naar jouw schouders, rug, stuitje, benen, knieholtes onderbenen en voeten.

 

Vervolgens ga je op je rug liggen en wordt er een gezichtsmassage gegeven, gevolgd door reiki. Ook hier weer werk ik van boven naar beneden: van je gezicht naar je voeten.

Daarna kan je nog nagenieten onder genot van een lekker kopje koffie/thee.

prijs: € 87,50

De behandeling zijn uitsluitend op afspraak. Indien u verhinderd bent verzoek ik u vriendelijk uw afspraak uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch te annuleren. Afspraken die niet tijdig worden geannuleerd, worden volledig in rekening gebracht.

erkend medium
erkend medium
Reiki voor kinderen
Reiki voor kinderen
cursussen en workshops op maat
cursussen en workshops op maat
consulten aan huis
consulten aan huis