Privé consult

In een privé sessie kan je kiezen wat je graag wilt.

je kan kiezen uit een consult, waarbij er contact wordt gemaakt met iemand in de spirituele wereld. Of een consult over je huidige levenssituatie.

Een persoonlijk consult hier verbind het medium op energetisch niveau zich met de cliënt en voelt de oorzaken van de problemen in een  korte tijd. Van daaruit geef het medium advies. 

 

Consult 50 minuten € 69,50

Reiki consult

Een reiki behandeling werkt met energie d.m.v. handopleggingen op en boven het lichaam. Bij deze behandeling blijft de kleding aan.

Eerst ga je op jouw rug liggen waarbij er van boven naar beneden gewerkt wordt: van hoofd naar voeten. Hoofd, gezicht, keel, schouders, borst, buik, benen, knieën, onderbenen en voeten komen allemaal aan bod.

 

Vervolgens ga je op je buik liggen waarbij hoofd, nek, schouders, armen, handen, stuitje, benen, knieholtes en voeten worden behandeld.

prijs consult 60 min € 69,50

prijs consult 90 min € 89,50

Reiki behandeling voor kinderen

Reiki voor en met kinderen
Reiki voor en met kinderen

Met mijn opleiding en ontwikkeling heb ik in 10 jaar heel wat ervaring opgedaan met kinderen.

Ook met kinderen die een beperking hebben, kinderen die geen normale thuissituatie kennen.

De kennis van psychologie, mediumschap en reiki gecombineerd met mijn levenservaring die ik heb opgedaan pas ik toe in mijn praktijk.

 

Kinderen ervaren een reiki behandeling als bijzonder prettig en ontspannend. Het is daarom zeer goed voor uw kind om hun reiki te laten ervaren. 

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Prijs: € 55,50 (kinderen t/m 12 jaar)

De consulten zijn uitsluitend op afspraak. Indien u verhinderd bent verzoek ik u vriendelijk uw afspraak uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch te annuleren. Afspraken die niet tijdig worden geannuleerd, worden volledig in rekening gebracht.

erkend medium
erkend medium