Stress, iedereen heeft er wel eens mee te maken.

 

Stress is in principe ook gezond, het is een natuurlijke reactie waarbij je lichaam jou in staat van paraatheid brengt wanneer je voor een lastige situatie of gebeurtenis staat. Jouw hartslag en ademhaling versnellen en de spieren spannen zich aan om jou in staat te stellen deze situatie de baas te kunnen zijn.

Omdat dit jouw lichaam enorm veel energie kost, moet je wel tijdig ontspannen.

 

En daar gaat het nogal eens mis…

 

1 op de 10 mensen heeft langdurig last van stress en spanningen en ondervindt daarbij lichamelijke en geestelijke klachten.

 

Voorbeelden van langdurige stresssituaties zijn:

  • een constant te hoge werkdruk
  • problemen op het werk
  • spanningen in het gezin door ziekte of ruzies

Als je daar verkeerd mee omgaat kun je overbelast en uitgeput raken, of erger nog: je raakt overspannen of krijgt een burn-out.

 

Toereiki biedt, zoals de naam al zegt, u de reikende hand toe en geeft een toereikend gevoel.

Met een heerlijke ontspanningsmassage ben je beter in staat te ontspannen en krijgt jouw lichaam weer de rust die het hard nodig heeft.

Daarnaast biedt Toereiki reikibehandelingen aan die ervoor zorgen dat je energiebalans weer hersteld wordt en de meest populaire behandeling de combinatie van ontspanningsmassage en reiki. Deze behandeling blijft minimaal 2 weken lang zijn werking houden.

 

Na de behandeling volgt nog een gesprek over de tijdens de behandeling geconstateerde emotionele blokkades waardoor je meer inzicht krijgt in jouw levenssituatie en daar naar kan gaan handelen.

 

erkend medium
erkend medium
Reiki voor kinderen
Reiki voor kinderen
cursussen en workshops op maat
cursussen en workshops op maat
consulten aan huis
consulten aan huis