Wie is Francine van Yperen...

 

Francine is een spontane dame van 35 jaar. Ze is al 10 jaar met reiki aan het werk en heeft in 2011 haar mastergraad gehaald. Ze is met reiki begonnen voor haarzelf om rust in haar hoofd te krijgen. Die onrust is ontstaan, omdat ze een hele moeilijke jeugd heeft gehad. Haar ouders hadden een café en konden beiden niet overweg met de alcohol en gingen scheiden toen ze 12 was. Toen ze 15 was overleed haar moeder en haar vader was toen nog alcoholist.
 

Met 16 jaar kwam ze plots op straat te staan en ging ze op zichzelf wonen. Ze werkte toen part-time als afwasser, stopte met school en ging toen full time afwassen. Zo werkte ze zichzelf op naar bediening en naar eerste medewerkster bediening. Toen ze 25 was en met reiki bekend raakte, merkte ze dat reiki heel goed werkt en al gauw ontdekte ze dat er zoveel meer mogelijkheden zijn met reiki. 

 

Wat heeft reiki en mediumschap gedaan en doet het met Francine?

Het mooiste moment is dat ze zelf heeft mogen ontdekken wat reiki bij haar heeft gedaan.

Het is op haar eigen manier en op haar eigen tempo gegaan. Ze heeft haarzelf op een andere manier leren kennen. Dankzij reiki en de erkende opleiding van mediumschap, waarin een jaar psychologie gehad te hebben, is ze haarzelf tegengekomen en heeft ze geleerd naar haarzelf te luisteren en bij haarzelf te blijven. Ze is daardoor niet in de negativiteit blijven hangen, maar heeft heel hard aan haarzelf gewerkt om te kunnen staan waar ze nu is reikimaster en erkend medium. 

 

Francine over haar hobby biljarten:

Ze biljart 17 jaar en speelt sinds 9 jaar in de top van de dames van Nederland.

Ze is in 2012 kampioene van NL geworden en speelt verschillende spelsoorten. In juni 2016 en 2017 is ze 3de geworden van Europa met damesbiljart. 

Naast biljarten doet ze ook graag zwemmen, uiteten en samen zijn met haar vriend en de beestenboel bestaande uit drie poezen: Angel, Dotje en Messi.

 

Met Toereikilijke groet,

 

Francine van Yperen

Reiki master en erkend medium 

erkend medium
erkend medium
Reiki voor kinderen
Reiki voor kinderen
cursussen en workshops op maat
cursussen en workshops op maat
consulten aan huis
consulten aan huis